Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

La Alimentación Humana / (Registro nro. 26473)

Detalles MARC
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005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 613.2
Item number L18
-- 01
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Lalanne, Raymond
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title La Alimentación Humana /
Statement of responsibility, etc. Raymond Lalanne
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Barcelona - España:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Gráficas,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 1971
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 126 páginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro, figuras, gráficos
Dimensions ; 11 x 17 centímetros.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliográfia 124 / incluye indice
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Nuestra alimentación es profundamente diferente de la de nuestros antepasados, que vivían en contacto con la naturaleza. para elegir nuestro alimento no tenemos ya el instinto de los pueblos primitivos y hemos perdido casi por completo las viejas tradiciones de nuestros padres; nos dejamos llevar por nuestros gustos refinado, por nuestras costumbre lujosas... tales tendencias son peligrosas, puesto que la salud del individuo se reciente duramente de los errores alimentarios repetidos.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Educación Intercultural Bilingue primera y segunda infancia
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 6065
Topical term or geographic name entry element ALIMENTACIÓN CONTEMPORÁNEA
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 5871
Topical term or geographic name entry element ALIMENTACIÓN
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name ESPAÑA
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Salome Roman Carrasco
-- 20/09/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 11/19/2002   613.2 / L18 SK01SGL04188 09/20/2018 1 09/20/2018 Libros

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