Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Manual de Laboratorio de Ciencias de la Alimentación Aplicada / (Registro nro. 27927)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 8420007315
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number O88
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Ott, Dana B.
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Manual de Laboratorio de Ciencias de la Alimentación Aplicada /
Statement of responsibility, etc. Dana B. Ott
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement [Primera edición]
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Zaragoza - España:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Acribia,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice [1987]
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent viii, 223 páginas
Other physical details : Ilustraciones a blanco y negro, tablas, figuras
Dimensions ; 22 x 24 centímetros.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Incluye apéndice, indice alfabético
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Este texto esta dirigido a estudiantes universitarios de los últimos cursos de ciencias de los alimentos, dietética y/o alimentación y nutrición que tengan una preparación básica de química general y química orgánica y que estén interesados en los componentes funcionales de los macro nutrientes y pigmentos de los sistemas alimentarios. este texto sera de máxima utilidad para profesores y estudiantes universitarios de ciencias de los alimentos y de cursos de alimentación experimental.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial / E.A.P. Ingeniería Agroecológico y Desarrollo Rural.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11337
Topical term or geographic name entry element CIENCIAS DE LOS ALIMENTOS
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name ESPAÑA
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Petherson Brayan Carrasco Sierra
-- 06/11/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 12/27/2005   664.07 / O88 SK01SGL06142 11/06/2018 1 11/06/2018 Libros

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