Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Análisis de los Alimentos: (Registro nro. 27928)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 02481nam a22003857a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20250213092104.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 181106b sp a|||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 8420004979
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number L37
-- 02
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Lees, R
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Análisis de los Alimentos:
Remainder of title Métodos analíticos y control de calidad /
Statement of responsibility, etc. R. Lees
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Segunda edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Zaragoza - España:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Acribia,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice [1982]
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 288 páginas
Other physical details : Ilustraciones, tablas, figuras
Dimensions ; 17 x 24 centímetros.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Este libro se ha escrito pensando en el químico analista. Los métodos descritos en la sección II se han seleccionado por que proporcionan resultados reproductibles y por que son apropiados para los laboratorios de las industrias. Quizás algunos métodos no sean completamente adecuados para los centros de investigación cuyas necesidades difieren en ciertos aspectos fundamentales de las que tiene un atareado laboratorio de control. Los métodos que se describen en el texto dan resultados reproductibles que coinciden con los hallados por otros analistas. Poco importa que un resultado tenga un error absoluto del 0.1 por ciento si las normas para dicho caso particular se han basado en el método elegido. La mayor parte de los métodos de control descritos son procedimientos de investigación. Solo aquellos métodos de investigación que requieren un complicado trabajo analítico han sido sustituidos por métodos mas simples.<br/>
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial / E.A.P. Ingeniería Agroecológico y Desarrollo Rural.
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE
Edition statement of original Leonard Hill Books<br/>Blackie and Son Limited. Bishopbriggs. Glasgow. Gran bretaña
Title statement of original FOOD ANALYSIS: Analytical and Quality Control Methods for the food Manufacturer and Buyer
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11340
Topical term or geographic name entry element ANÁLISIS DE LOS ALIMENTOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11341
Topical term or geographic name entry element NORMAS DE CALIDAD DE LOS ALIMENTOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 2453
Topical term or geographic name entry element CONTROL DE LA CALIDAD
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 8167
Topical term or geographic name entry element QUÍMICA DE LOS ALIMENTOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 7495
Topical term or geographic name entry element TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name ESPAÑA
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Sara Noemi Aldazabal Carrión
-- 06/11/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 05/22/2009   664.07 / L37 SK01SGL06224 11/06/2018 1 11/06/2018 Libros
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 05/22/2009   664.07 / L37 SK01SGL06225 11/06/2018 2 11/06/2018 Libros

Contacto

  • facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps-2 Av. Garcilazo S/N. Tamburco-Abancay-Apurímac-Perú
  • phone-receiver (51) 083-321945
  • close-envelope bibliotecacentral@unamba.edu.pe