Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Ciencia Tecnología de Carnes / (Registro nro. 29704)

Detalles MARC
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005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789681865498
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Especializada Ingeniería Agroindustrial
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.9
Item number H89
-- 2
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Hui, Y. H.
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Ciencia Tecnología de Carnes /
Statement of responsibility, etc. Y. H. Hui, Isabel Guerrero, Marcelo R. Rosmini
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Balderas - Mexico :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Limusa,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2016
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 634 paginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro, figuras
Dimensions ; 16.5 x 25 centímetros.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala especializada / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Esta obra es la primera escrita originalmente en español, compila los últimos avances científicos y de aplicación tecnológica del momento respecto a la transformación del músculo de animales de abasto en carne comestible<br/>CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE CARNES; detalla los principios teóricos y aplicaciones prácticas para la conservación e industrialización de carnes rojas y productos cárnicos, subproductos del procesamiento, sanidad, tecnología novedosa y manejo de animales vivos y matanza.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 16710
Topical term or geographic name entry element TECNOLOGÍA DE CARNES
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 15481
Topical term or geographic name entry element CIENCIA Y TECNOLOGÍA
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name MEXICO
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 16706
Personal name Guerrero, Isabel
Relator term Autor
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 16707
Personal name Rosmini, Marcelo R.
Relator term Autor
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Victor Hector Marcilla Garay
-- 05/12/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109205BEIASC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial 12/05/2018   664.9 / H89 SK09SEL00016 12/05/2018 1 12/05/2018 Libros
    Dewey Decimal Classification     BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial 12/05/2018   664.9 / H89 SK09SEL00017 12/05/2018 2 12/05/2018 Libros

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