Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Elaboración Casera de Carne y Embutidos / (Registro nro. 30078)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788420008044
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Especializada Ingeniería Agroindustrial
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.9
Item number S29
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Schiffner, Eberhard
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Elaboración Casera de Carne y Embutidos /
Statement of responsibility, etc. Eberhard Schiffner, Klaus Oppel, Dietrich Lortzing
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Zaragoza - España:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Acribia,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2005
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 291 páginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro, imágenes
Dimensions ; 17 x 23.5 centímetros
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografìa de la página 281, indice de recetas de la página 283-285, indice alfabético de la página 287-291
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala especializada / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Contiene: El sacrificio de los animales. Valoración de la carne. Fundamentos de microbiología. Maduración y putrefacción de la carne. Despiece de la canal. Las tripas. Embutido crudo. Embutidos cocidos. Embutidos escaldados. Productos curados de larga duración. Productos cárnicos curados y cocidos. Ensaladas, productos gelatinosos, fiambres en gelatina y otras especialidades. Conservación de la carne y de los productos cárnicos. Condimentos. Intoxicaciones alimentarias. Mataderos y salas de despiece no industriales. Selección de disposiciones legales.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial<br/>
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17919
Topical term or geographic name entry element ELABORACIÓN CACERA DE CARNE Y EMBUTIDOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17835
Topical term or geographic name entry element CIENCIA Y GASTRONOMIA - CARNES, EMBUTIDOS Y JAMONES
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17834
Topical term or geographic name entry element CARNES, EMBUTIDOS Y JAMONES
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name ESPAÑA
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 17920
Personal name Oppel Klaus
Relator term Autor
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 17922
Personal name Lortzing Dietrich
Relator term Autor
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Victor Hector Marcilla Garay
-- 11/12/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109209BEIASC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial 12/11/2018   664.9 / S29 SK09SEL00103 12/11/2018 1 12/11/2018 Libros

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