Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

La leche y los productos lácteos. Composición y procesado (Registro nro. 38235)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788412309324
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 637
Item number M14 2021
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Antonio Madrid
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title La leche y los productos lácteos. Composición y procesado
Remainder of title ; con ejercicios prácticos resueltos
Statement of responsibility, etc. / Antonio Madrid
Medium [ Impreso ]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Madrid
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer : AMV Ediciones
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2021
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 314 páginas
Other physical details : Ilustraciones, diagramas, tablas
Dimensions ; 17 x 24 centímetros
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note La leche y los productos lácteos -- Producción de la leche en las granjas -- Recepción de la leche en la central lechera -- Tratamientos de la leche -- Sistemas de esterilización de la leche -- El envasado aséptico -- La nata -- La mantequilla -- Leches concentradas -- La leche en polvo -- El yogur y el kéfir -- Los postres lácteos -- El queso -- Variedades de quesos -- El queso manchego -- El queso idiazabal -- Quesos camenbert y cabrales -- El lactosuero -- Sistemas automáticos de limpieza en las industrias agroalimentarias -- Norma de calidad del yogur -- Norma de calidad para quesos -- Norma de calidad de la cuajada.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 20962
Topical term or geographic name entry element PROCESAMIENTO DE PRODUCTOS LÁCTEOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 7548
Topical term or geographic name entry element PRODUCTOS LÁCTEOS
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name España
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Doris Paniura
-- 02/10/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Inventory number Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 10/02/2023 COMPRA 00015763   637 M14 2021 SK01SG11854 10/02/2023 10/02/2023 Libros

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