Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Toxicología de los Alimentos (Registro nro. 38238)

Detalles MARC
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International Standard Book Number 9786071507471
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 615.954
Item number C18
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name María de la Concepción, Calvo Carrillo
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Toxicología de los Alimentos
Statement of responsibility, etc. : María de la Concepción, Calvo Carrillo
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer México, D.F.: McGraw-Hill Interamericano
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2012
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 467 páginas
Other physical details : diagramas, ilustraciones, tablas
Dimensions ; 19 x 23 centímetros
500 ## - GENERAL NOTE
General note Incluye referencias bibliográficas, índice alfabético
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Introducción a la toxicología -- Tóxicos en alimentos: términos y perspectivas -- Principios de toxicología -- Mecanismos de ingreso y eliminación de los tóxicos en el organismo -- Tóxicos naturales de origen vegetal -- Pescados y mariscos -- Tóxicos naturales presentes en productos de origen animal: huevo -- Tóxicos naturales presente en productos de origen animal: leche y derivados -- Toxicología de alimentos fermentados -- Grasas y aceites -- Preparación de alimentos y formación de compuestos tóxicos -- Contaminación con tóxicos a través de los procesos de preparación -- Compuestos tóxicos que se forman durante el procesamiento de alimentos -
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 5529
Topical term or geographic name entry element TOXICOLOGÍA
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name México
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 13677
Personal name Mendoza Martínez, Eduardo
Relator term Autor
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Doris Paniura
-- 03/10/2013
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Inventory number Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 10/03/2023 Compra 00015753   615.954 / C18 SK0SGL11844 10/03/2023 1 10/03/2023 Libros

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