Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Curso de Formación en Tecnología de los Alimentos (Registro nro. 38248)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01603nam a22002897a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20250213093909.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 231006b es ||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788412496697
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
Item number M14 2022
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Madrid, Antonio
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Curso de Formación en Tecnología de los Alimentos
Remainder of title : con ejercicios prácticos resueltos.
Statement of responsibility, etc. Antonio Madrid
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera Edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Madrid - España
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer AMV Ediciones
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2022
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 417 páginas
Other physical details : figura, tablas
Dimensions ; 24 x 17 centímetro
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Los alimentos -- Alimentos antioxidantes, funcionales y transgénicos -- El etiquetado nutricional -- Los aditivos -- Seguridad alimentaria, trazabilidad -- El sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control -- La leche -- Los productos lácteos -- Los Helados -- Carnes y productos cárnicos -- El pescado y sus productos derivados -- Huevos y ovoproductos -- Mermeladas, jaleas y miel -- zumos, néctares y salsa ketchup -- Productos de bollería, pastelería, galletas, caramelos, chicles, etc -- Aceites y grasas -- El café -- Frutos secos -- Condimentos y especies -- equipamiento en las industrias alimentraias.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 6692
Topical term or geographic name entry element ALIMENTOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 7548
Topical term or geographic name entry element PRODUCTOS LÁCTEOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11376
Topical term or geographic name entry element PRODUCTOS CÁRNICOS
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Doris Paniura
-- 06/10/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Inventory number Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 10/06/2023 COMPRA 00015746   664 M14 2022 SK??SGL11837 10/06/2023 1 10/06/2023 Libros

Contacto

  • facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps-2 Av. Garcilazo S/N. Tamburco-Abancay-Apurímac-Perú
  • phone-receiver (51) 083-321945
  • close-envelope bibliotecacentral@unamba.edu.pe