Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Fundamentos físicos para la ciencia de alimentos (Registro nro. 38173)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788420011844
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
Item number H41
-- 01
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Hérnandez Salueña, Begoña
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Fundamentos físicos para la ciencia de alimentos
Statement of responsibility, etc. Begoña Hernández Salueña
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Zaragoza - España
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Acribia S.A.
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2018
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xii, 209 páginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro, figuras, gráficos y tablas
Dimensions ; 21 x 26.5 centímetros
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. El objetivo fundamental de este libro es poner de manifiesto la relación entre la Física y la Tecnología de alimentos.   Cuando pensamos en Física inmediatamente se nos va la mente hacia Newton y sus leyes del movimiento o incluso hacia Einstein y su famoso E = mc2, pero rara vez pensamos en la relación entre la física y los alimentos, incluso podrían parecernos dos materias sin relación alguna. Sin embargo, si nos paseamos por un supermercado y nos fijamos bien en nuestro alrededor veremos en los tipos de envasado, en las comidas precocinadas y en las nuevas tendencias alimentarias, cómo cada vez encontramos más relación con la física.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Institution to which field applies E.A.P. Ingeniería Agro industrial
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 26254
Topical term or geographic name entry element FUNDAMENTOS FÍSICOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 6692
Topical term or geographic name entry element ALIMENTOS
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Edith Stephany Vicencio Segovia
-- 17/05/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 05/17/2023   664 / H41 SK01SGL11848 05/17/2023 05/17/2023 Libros

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