Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Procesos básicos de preparación de alimentos y bebidas (Registro nro. 38217)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788428340731
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency Biblioteca Central
Language of cataloging spa
Transcribing agency UNAMBA
Description conventions RDA
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
Item number G88 / 2019
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Guerrero Luján, Rogelio
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Procesos básicos de preparación de alimentos y bebidas
Remainder of title : Hostelería y turismo
Statement of responsibility, etc. Rogelio, Guerrero Luján
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Madrid :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Ediciones paraninfo
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2019
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 211 páginas
Other physical details lustraciones, tablas
Dimensions 17x24 centímetros
500 ## - GENERAL NOTE
General note Incluye referencias bibliográficas, anexos
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Tipos de bares y sus departamentos. Personal del bar -- Preparación de equipos, útiles menaje propios del área del bar, la puesta a punto o mise en place en el bar -- Preparación y presentación de elaboraciones sencillas de bebidas no alcohólica más habituales del bar -- Preparación y presentación de elaboraciones sencillas de comidas rápidas. Uso de la plancha -- Realización del servicio de alimentos y bebidas en el bar.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Authority record control number or standard number BARES
-- CAFETERIAS
-- RESTAURANTES
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name España
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Doris. Paniura
-- 26/09/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Inventory number Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 09/26/2023 Compra 15738   664 G88 / 2019 SK01SGL11829 09/26/2023 1 09/26/2023 Libros

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