Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Elaboración de productos cárnicos / (Registro nro. 38166)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786071725721
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.9
Item number P19
-- 01
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Paltrinieri, Gaetano
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Elaboración de productos cárnicos /
Statement of responsibility, etc. Paltrinieri, Gaetano
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Cuarta edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture México
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Trillas
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2016
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 127 páginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro, figuras, gráficos y tablas
Dimensions ; 15 x 23 centímetros
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. El libro menciona que el procesamiento tiene como objetivo la mejor conservación de las materias primas, así como una mayor diversificación en lo que se refiere a su presentación. Los manuales Industrias rurales están dedicados a la elaboración y conservación de productos agropecuarios, los cuales se pueden realizar a pequeña y gran escala.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Institution to which field applies E.A.P. Ingeniería Agro industrial
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17939
Topical term or geographic name entry element CARNICERÍA Y ELABORACIÓN DE PRODUCTOS CÁRNICOS
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name MÉXICO
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Edith Stephany Vicencio Segovia
-- 17/05/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 05/17/2023   664.9 / P19 SK01SGL11852 05/17/2023 05/17/2023 Libros

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